Indret dit kontor med stil

Skab den helt rigtige stemning på dit kontor med funktionelt og klassisk interiør, som samtidig er fedt og stilet. Her får du 4 tips til fedt interiør, du bør anskaffe dig, og hvordan du bruger dem til at opgradere dit kontor.  

En fed og funktionel kontorstol

Når det kommer til kontoret er det alfa og omega, at du har en ordentlig kontorstol, som er god at sidde i. Du kan med fordel vælge en stol med hjul og hæve-sænke funktion – for at gøre stolen endnu mere praktisk.

Vælg en kontorstol, som er klassisk, men samtidig én som passer ind i din indretning og giver dit kontor det look, du ønsker. Please wait to be seated står f.eks. bag en fed udgave af stolen, som har fokus på god siddekomfort. S197R stolen er klassisk i sin form og udtryk, men har samtidig en god kvalitet og fede finesser i højsædet. Stolen koster lige under 6.000 kr. og kommer i sort med stel i krom.

God belysning

Du skal selvfølgelig have et godt arbejdslys på dit kontor, og da det er smart at have flere lyskilder, kan du med fordel anskaffe dig en bordlampe. Din lampe skal naturligvis være praktisk, men her kan du altså også vælge at købe en lampe, som er fed og giver dit kontor et eksklusivt og personligt udtryk.

House Doctor har f.eks. designet en lampe med en lækker overflade, som er klassisk i sit udtryk, men som stadig emmer af et rustikt og eksklusivt look. Lampen er fremstillet af en kombination af messing, stål, jern og aluminium, som giver den fede overflade. Bordlampen står til ca. 1.200 kroner.

Et klassisk og ordentligt arbejdsbord

Ligesom med kontorstolen er det vigtigt, at du har et ordentligt arbejdsbord, så dine forudsætninger for at arbejde godt spiller. Anbring gerne bordet tæt på et vindue, så du kan udnytte dagslyset og sørg samtidig for, at bordet er godt og velegnet til et kontor. Hvis du anskaffer dig en stol med hæve-sænke funktion, kan du sagtens købe et bord med traditionelle ben. Men hvis ikke det er muligt, er det ligeledes en god idé, at du anskaffer dig et justerbart bord. På den måde sikrer du dig, at du altid har den bedste komfort, og at din arbejdsstilling er sund. Vælg desuden et bord, som er stabilt og har en klassisk form og farve, så det kan glæde dig i mange år.

Tilbehør og opbevaringsplads

Hvis du vil indrette dit kontor med stil, så det får et fedt og eksklusivt look, handler det i mange tilfælde om, hvilket tilbehør du tilfører. Et fedt ur, en pæn kalender og nogle lækre skriveredskaber kan f.eks. gøre meget mere for dit kontors helhedsindtryk, end man skulle tro. Derudover kan du med fordel anskaffe dig et reolsystem, bogholdere eller forskellige bokse og kurve til opbevaring af småting, så dit kontor altid fremstår pænt og nydeligt.

Kristina Dam har f.eks. designet et fedt opbevaringssystem i egetræ, som har mange smarte rum, der giver dig mulighed for at holde dit skrivebord pænt og rent. Opbevaringssystemet er desuden enormt stilet og vil med garanti pifte dit arbejdsbord op. Systemet koster i omegnen af 1.000 kr.

Et andet godt eksempel på fedt tilbehør er Menus svar på det klassiske vægur, der er lavet i grøn marmor. Det fede materiale giver nemlig en helt særlig effekt, der gør, at uret, foruden at være praktisk, giver dit kontor et fedt, skandinavisk og eksklusivt look. Uret koster lige under 1.800 kroner og fås desuden i hvid marmor.

Alle produkter er fundet hos Luxo Living.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *